T'interessa

Obert a partir de l'1 d'abril de 2022

En el Monestir de la Valldigna, emblema de la nostra història, conflueixen la voluntat per proteger i difondre els actius de la nostra cultura i patrimoni, les moltes iniciatives per posar-los en valor davant el conjunt de la societat, així com l'aposta per reforçar la imatge del poble valencià com el que és i volem que continue sent: una col·lectivitat històrica i cultural dotada d'una identitat pròpia i diferenciada.

Gràcies per visitar-nos i per l'interés que heu demostrat per aquest conjunt monumental que ara més que mai és teu, vostre, de tots els valencians i valencianes.


Us esperem!! 

Horari de visites

Horari de visites

Hivern

Del 16 de setembre al 14 de maig

  • De 10:00 h. a 18:00 h.

Estiu 

Del 15 de maig al 30 de juny i de l'1 al 15 de setembre

  • De 09:00 h. a 13:00 h. i de 16:00 h. a 20:00 h.

Juliol i Agost

  • De 09:00 h. a 13:00 h. i de 17:00 h. a 00:00 h.                                             

   

Horaris especials

Setmana Santa i Pasqua: Dijous Sant, Divendres Sant, Dissabte de Glòria, Diumenge de Resurrecció, Dilluns de Pasqua i Pasqua de Sant Vicent

  • De 10:00 h. a 20:00 h.

24 i 31 de desembre i 5 de gener

  • De 10:00 h. a 15:00 h.

18 d'abril: Dia Internacional dels Monuments i Llocs Històrics

  • De 09:00 h. a 00:00 h.

 

TANCAT

Tots els dilluns de l'any*, 1 de gener, 6 de gener, 1 de maig i 25 de desembre.

*Els festius de Simat de la Valldigna solen ser el 26 de juliol (Santa Anna) i el dilluns de Sant Vicent Ferrer, si bé el Monestir romandrà obert al públic aqueixos dies.

 

SERVEI DE VISITES GUIADES

 

El Monestir de la Valldigna ofereix un servei de visites guiades totalment gratuït, si bé limitat a agrupacions espontànies de, com a màxim, 30 persones. Poden fer les seues reserves a través del correu d'aquesta web o bé sol·licitant-ho directament al mostrador.

Les visites guiades es fan:

Dissabtes i diumenges

10:45 h. (en valencià)  i  11:45 h. (en castellà).

 

CALENDARI DE VISITES COMENTADES, TEMÀTIQUES I TEATRALITZADES

VISITES COMENTADES

 

Títol: El llegat del Cister.

Duració: 50 minuts.

Descripció: A través d’una visita comentada, els i les participants coneixeran com era la vida quotidiana en el monestir i descobriran el seu valor històric i artístic. Es tracta de transmetre aspectes com la protecció i la conservació del patrimoni o la importancia del coneixement de les fonts documentals i les restes arquitectòniques i arqueològiques per a conèixer el nostre passat i entendre la nostra tradició cultural.

Dates:

Per a públic individual. Dissabtes i diumenges a les 11:00 h. en valencià, i a les 12:00 h. en castellà (excepte en les dates fixades per a activitats especials).

Per a grups: Dijous a les 10:00 h. en valencià, i a les 11:00 h. en castellà.

 

VISITES TEMÀTIQUES I TEATRALITZADES

 

Títol: Un monestir de cinema.

Visita teatralitzada en castellà.

Duració: 1 hora.

El cinema ha volgut reflectir, amb major o menor encert, la vida monacal i la història de l'orde del Cister. A més, el Monestir de la Valldigna ha servit d'escenari d'algunes produccions i d'inspiració per a novel·les. En aquesta visita teatralitzada recorrerem el Monestir i gaudirem d'algunes de les escenes del Cister al cinema.

Data: 10 de desembre, a les 12:00 h.