T'interessa

Programació

Programació

El Monestir de Santa Maria de la Valldigna, tal com ho reconeix l'Estatut d'Autonomia, ocupa un lloc preeminent dins del patrimoni històric valencià, i amb eixa finalitat la Conselleria de Cultura i Esport, adscrita a la Vicepresidència Primera de la Generalitat Valenciana, fa una ferma aposta per convertir-lo en un referent cultural que al temps que esdevé un actiu punt d'encontre, reflexió i formació per a la ciutadania, aspira a revitalitzar el teixit sociocultural de tota la comarca.

Les poblacions que integren la Mancomunitat de la Valldigna mantenen un vincle històric i emocional molt estret amb el conjunt monumental de La Valldigna, el qual s'ha convertit en un element identitari per als habitants de la comarca. D'ahí que en virtut del conveni signat amb la referida Mancomunitat, la Vicepresidència Primera i la Conselleria de Cultura i Esport continuen promovent la materialització d'un ambiciós programa cultural. 

 

PROGRAMACIÓ CULTURAL 2023 EN EL MONESTIR DE LA VALLDIGNA

 

NOVEMBRE

  • Dissabte 25 de novembre de 2023 (18:30 h.): Projecció del curtmetratge Hardcore, rodat al Monestir.

 

DESEMBRE

  • Dissabte 2 de desembre de 2023: Ensemble Unicorn. Tre fontane. Concert de música medieval.

 

* En general, i llevant les excepcions, els concerts, conferències i demés activitats culturals se celebraran a les 19:00 h. Entrada lliure fins completar l'aforament.

Més informació: Mancomunitat de la Valldigna. Tel.: 96 281 25 35 / 659 38 80 78

mancomunitat@lavalldigna.es

www.lavalldigna.es